Black Bananas is één van Nederlandse bekendste streetwear merken op dit moment. Het merk is door Wesley tijdens zijn stage op de Caribische eilanden. Met de heerlijke sfeer op dit eiland begon Wesley aan het ontwerpen van zijn eerste t-shirt. Het t-shirt was voor een vriend, maar hij wist niet dat het zou leiden tot een super groot gerespecteerd modemerk in Nederland.  In 2011 werd Black Bananas opgericht. Trendy kleding met de perfecte pasvorm en mooie designs is waar Black Bananas bekend om staat. Ken jij dit super bekende modemerk al?

De kleding van Black Bananas

Het aanbod van de kleding van Black Bananas is enorm. Het merk kent niet alleen heel veel herenkleding, maar Black Bananas heeft ook een groot aanbod voor dames en kids. De Black Bananas hoodie dames komt er in verschillende kleuren. Maar ook de Black Bananas hoodie kids is een erg populair kledingstuk in de wereld van streetwear in Nederland. Naast dat Black Bananas continu bezig is met het creeeren en ontwikkelen van nieuwe kledingstukken, staat het merk ook bekend om comfort. De kleding items van Black Bananas zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen wat resulteert in kledingitems van een heerlijke stof en kwaliteit. Praktisch en comfortabel, maar toch ook trendy en fashionable. Daarnaast zijn de prints en opdrukken van Black Bananas erg tijdloos. De tijdloze items van het merk zorgen er voor dat je de kledingstukken met jarenlang plezier kan dragen. Zowel voor de winter als voor de zomer zijn er een hoop verschillende kledingstukken in de collectie van Black Bananas.  

Comfortabel maar toch stijlvol

De items van Black Bananas worden gemaakt met een oog voor detail. Niet alleen wordt er voor gezorgd dat de kleding stukken trendy en stijlvol zijn, maar ook de kwaliteit staat hoog in het vandaal. Bij kwaliteit komt comfort kijken. Daarnaast bevat de collectie van Black Bananas zowel items voor in de zomer als voor in de winter. De tijdloze items zorgen ervoor dat je niet elke keer weer nieuwe kleding hoeft aan te schaffen. Al vele bekende Nederlanders werden gezien in Black Bananas kleding zoals Fajah Laurens en DJ Chuckie. Ook onder vele jongeren wordt Black Bananas gedragen, het trendy streetwear merk is voor alle leeftijden gangbaar. Daarnaast is het ook nodig makkelijk verkrijgbaar, zowel in winkels als online. Ben jij ook al groot fan van Black Bananas?